cuti penggal 1Separ

Yosh , dah lama tk update , masih ade ke pembaca yg setia membaca blog ku yg antik lagi retro ni?

           Mula 2 aku nak update pasal cuti penggal 1. . . .

hmmmmm . . . . aku nk cerita panjang pun rasanya takde apa aku nk cerita , nk mengarang blog pun lansung tk dpt idea , ni lah effect bila gagal exam kertas bahasa

so aku upload jer beberapa gambar 
separuh dari ahli keluargaku


wajahku yg masam selepas dipaksa pergi ke hari keluarga . . . sob3. . .
(Y) peace no war (Y)

Family H.Hassan

Note : walaupun hari keluarga ni rasa macam ''kureng'' jer , tpi aku masih bleh enjoy

semua heri cuti penggal 1 aku dihabiskan dekat hari keluarga jer , , ,  terpaksa menahan diri dri bermain DOTA2 . . . . sob3......

*thats all*more will come*next time*