Dah 6bulan tak check blog ni , berhabuk sakan dah blog aku . . . . . . . .Apa pun , aku sebagai batch98 telah lepas dari PMR , whops zaa , bebas , merdeka , raya sakan , mati hidup kembali , takder kata dapat aku gambarkan perasaan aku bila keluar jer bilik exam selepas ambik exam kertas akhir . . . . .


     Tak nak cerita panjang , sekarang ni sibuk duk fikir hala tuju aku untuk form 4 , nak masuk Kolej Vokasional ek? MRSM ek? SMJK? tak pun berhenti sekolah , ops tuh dah lebih dah tu . . . . .

Exam tak exam , aku asyik duk fikir dekat seseorang ni jer , *post kali ni bukan nk cerita tentang mata ayer ku* . . . . . . .  Orang tua kata Demam cinta , Cikgu kata Cinta Monyet , Kawan kata Cinta Sejati , Hati kata Jodoh Hidup Semati . . . . . . .*Monyet yang duk atas pokok pun tergaru-garu kepala dia  nak kata manusia ni pergi couple dengan dia tak ada lah pulak* .  .  . .

 Habis jer exam , terus buat group untuk semak kertas , bila dah semak banyak pulak salah , mula lah mula perangai panas baran kawan aku sorang tuh , mudah je tangan naik atas muka orang lain , ingat mak nenek dia bagi insuran ke apa sedap jer pergi tumbuk orang lain . .  . .

Handphone aku senyap jer , kadang2 ''celcom'' hantar sms , ''kredit anda akan tamat pada **/**/****'' kalau celcom tuh jantina dia perempuan takper lah jugak , aku layan , ni duk sms aku 10kali 1 hari , ceh nak mintak aku keluarkan duit bagi dia makan top-up lah . .  . . . .nak mesej si dia , dia buat tak layan jer, lama kang nampak pulak aku ni over dos sangat . . . . . .

   Okey , update kali ni tamat disini sahaja , sekian , doakan aku dapat Result yg GOOD , Wokeyh?